onsdag, augusti 9

Hälsosamt med hälsan

Svettselfie

Ja visst har vi städat fram gymmet, så nu finns det inga ursäkter. Träningspass två denna vecka..
Det känns att träningen fått legat på is ett tag nu. Opererades 12 Juni, och kunde knappt röra på mig veckorna innan. Nu har då gymmet legat belamrat sen tidig vår, eftersom vi rev förrådet/lekstugan.
Nu är som sagt allt i sin ordning, och jag har kommit igång.

Nu har jag fått extra pepp från sambon också, för även han tränar. Skillnaden är då att jag ska ner i vikt samt bygga muskler. Han ska bara bygga muskler. Viktigaste för mig är att jag har någon att träna ihop med, så att vi kan peppa varandra. För svackorna kommer alltid, hoppas inte samtidigt bara!


Bubbel

Självklart har vi lite relax på schemat, speciellt nu när vi har semester också. Köpte oss en ny bubbelpool med tre stegs bubbel. Den används flitigt och ger en trevlig avkoppling. Mycket trevligt i rätt sällskap också. Sen kanske drycken inte är rätt för kroppen alla gånger. Vem brukar sitta i en pool med ett glas vatten? Say no more.


Bokmal

Besökte loppis för några dagar sedan och fyllde på bokförrådet. Bara 50 kronor för 4 böcker om ätbara grödor. Älskar Loppis!!
Kan behöva lära mig ett och annat, fick bland annat slänga ut gurkorna för nån dag sedan. Fullt med spinn, så jädra äckligt. Hela jag kliade efteråt! Vet att man kan beställa Rovkvalster, men nä inte för två plantor. Dessutom, hur lattjo låter det med rovkvalster?!!
Vi har skördat många gurkor denna sommar, så vi kan gott börja köpa igen.
Har tvättat växthuset med såpa, och det ser ut som om tomater och annat klarat sig.

Med tanke på att vi mer och mer vill veta vad vi stoppar i oss, så vill jag lära mig mera om hur andra nya grönsaker tillagas och smakar. Finns ju så mycket som ser gott ut, men har ingen aning vad man jag ska göra med dem. Tror att jag hittat en del bra böcker för det ändamålet nu.

Åter till kroppen och knoppen,tilläggas att ja det går fint att träna och ha Sjögrens. Bara att lyssna på kroppen.
Vid skov räcker det med en skön lugn promenad, lite frisk luft har ingen dött av. Sen kan det vara svårt med motivationen just då, tro mig jag vet. Har slutat på soffan många gånger. Ja men vila då, bada bastu, bubbel, måla, läs en bok m.m.

Skulle inte jag träna i någon form, så hade jag nog säckat helt. Har varit helt "säckad"!
Sen hjälper det att dra ner på socker och det vita mjölet.
Äter mycket havreprodukter just nu, och protein. 

Rom byggdes inte på en dag, och det har inte fettet på min kropp heller. Nä fy fan, så ge mig ett år så har jag nått mitt andra delmål. Det får gå långsamt, för jag ska inte upp igen. -10 kilo tog nästan ett år lagom tills gallan skrek på hjälp, så nu tar jag -20. Om jag nu går ner i lagom takt så kanske huden hinner med också, så mycket det nu funkar för en modell äldre.;) Vill ju inte sluta som slangbella.

Fortsättning följer. Må väl;)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...